Лектори SDM 2017

Д-р Сигалит Блумер

Д-р Блумер е единствената и най- опитната детска дентална специалистка в Холон. Един от водещите детски дентални специалисти в Израел. Член е на професионалния комитет, натоварен с поддържане на професионални и етични стандарти на детските дентални специалисти в Израел и също член на Израелската Дентална Асоциация и Асоциацията по Детска Дентална Медицина. Завършва стоматология в Университета в Тел Авив през 1988 г. и получава сертификат за превъзходство от Федерацията на Зъболекарите. Получава своята специализация по детска дентална медицина от Университета в Тел Авив. Също има лиценз като детски дентален специалист от Министерството на Здравето.
Тя е старши координатор, инструктор и лектор във Факултета по Детска дентална медицина в Университета в Тел Авив и през 2010 г. получава Сертификат за признателност като "изключителен учител" от Училището по Дентална медицина към Университета в Тел Авив за предаване на норми, стойности и професионални знания на нейните студенти. В добавка тя работи като изпитващ в лицензираните изпити за специалисти по детска дентална медицина от името на Научния Съвет и Министерството на Здравето. Тя допринася за общността от години чрез доброволни активности, в организиране на дентални лечения на деца с увреждания в обхвата на програмата на Аким " Специални олимпийци". Публикува статии в професионална литература по целия свят. Член е на ограничен професионален панел, състоящ се от водещи детски дентални специалисти в Израел.

Събития

"Теглото при раждане, терминът на бременността, пренаталните и натални усложнения, водещи до зъбни аномалии в детска възраст"
10:00 - 10:45, 12 окт (четвъртък), 2017 (Стая: Planmeca)

Това изследване имаше за цел да определи дали определени пренатални и натални състояния могат да предизвикат специфични дентални аномалии. Сред наблюдаваните дентални аномалии бяха емайлови дефекти, общ брой разрушени, липсващи и запълнени зъби, смущения във формата на зъба и в броя на зъбите.

Прочетете още
Виж всички лектори...